Η Φωτό Μου

Καθημερινά... με τον Πάνο Αϊβαλή // Επικοινωνία στο email: arkadikovima@gmail.com

et in Arcadia ego



"Χαίρε Ω Χαίρε Ελευθερία" Δ. Σολωμός
28η Οκτωβρίου 1940 - 28η Οκτωβρίου 2017
Τιμούμε τους μαχητές φαντάρους που πολέμησαν στο Αλβανικό μέτωπο, δίνοντας και την ζωή τους στην ιδέα της Ελευθερίας.... Στην μνήμη του Παναγιώτη του Πέτρου Τσαρμπού [από την Καρύταινα] που γύρισε λαβωμένος στο πόδι από το μέτωπο. Αιωνία του η μνήμη.....

Κυριακή 24 Μαΐου 2015

Αρκάδες ομογενείς δώρισαν μια μεγάλη υδροφόρα στην Αρκαδία

  ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ  

Η παράδοση της υδροφόρας έγινε στο περιθώριο της έναρξης του 8ου Παγκόσμιου Συνεδρίου Απόδημων Αρκάδων
26 Aug 2014
Μια μεγάλη υδροφόρα για την μεταφορά νερού, κυρίως για ανάγκες πυρόσβεσης, προσφορά των ομογενών από την Αυστραλία και τον Καναδά, παρέδωσε ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Παναρκαδικής Συνομοσπονδίας, Χρήστος Τσιμόγιαννης, στον αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας, Βαγγέλη Γιαννακούρα, για τις ανάγκες της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας.
Η παράδοση της υδροφόρας έγινε στο περιθώριο της έναρξης του 8ου Παγκόσμιου Συνεδρίου Απόδημων Αρκάδων, που διεξάγεται στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης.
Η υδροφόρα, όπως αναφέρθηκε από τον αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας, που ευχαρίστησε θερμά τους ομογενείς και τα προεδρία των Αρκαδικών Ομοσπονδιών, εκτός από την κατάσβεση τυχόν πυρκαγιών, θα χρησιμοποιείται και για την μεταφορά νερού σε οικισμούς του νομού που αντιμετωπίζουν προβλήματα υδροδότησης.
Το συνολικό κόστος της υδροφόρας έφτασε τις εκατόν δέκα χιλιάδες ευρώ και το όχημα έχει δυνατότητα να ανεφοδιάζει πολλά πυροσβεστικά οχήματα, αφού η χωρητικότητά της φτάνει τα δεκαπέντε κυβικά κι ένα πυροσβεστικό όχημα έχει χωρητικότητα μόλις δύο κυβικά νερό.

http://neoskosmos.com/news/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου